ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

       Στις 21 Φεβρουαρίου 2010, τα μέλη των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, εξέλεξαν με μυστική ψηφοφορία το νέο Προεδρείο του κόμματος.
       Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Θεόδωρος Πολυζωίδης, χημικός, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Bradford, ο οποίος σήμερα εργάζεται ως διευθύνων σύμβουλος μεγάλης εταιρίας προμήθειας πρώτων υλών σε βιομηχανικούς κλάδους.
      Αναπληρωτής Πρόεδρος εξελέγη ο Αναστάσιος Τσάμης, καθηγητής χρηματοοικονομικής λογιστικής στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου.
        Η αίθουσα του Ξενοδοχείου "Αμαλία "ήταν κατάμεστη και η διαδικασία υπήρξε άψογη.
      Προηγήθηκε καλοσώρισμα των συνέδρων από τον Χρήστο Λυντέρη και εκλογή 5μελούς Προεδρείου της Κεντρικής Επιτροπής  και, εν συνεχεία ,ακολούθησε οικονομικός απολογισμός από την Μαρία Χατζηαγγελίδου, πολιτικός απολογισμός από τον Απόστολο Μαλλά , τοποθετήσεις των μελών του κόμματος και ομιλίες των υποψηφίων.
       Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, οι οποίοι συνήθως βρίσκονται εκτός της κοινωνίας, αλλά ενεργοί πολίτες, επαγγελματίες, οικογενειάρχες, οι οποίοι γνωρίζουν τα προβλήματα διότι ζουν εντός της κοινωνίας και όχι εκτός αυτής. Τα οικονομικά μέσα τους είναι εκείνα του μέσου πολίτη. Δεν έχουν πίσω τους κανένα οικονομικό κολοσσό να τους στηρίζει. Αυτό είναι το μεγάλο τους πρόβλημα ως προς την διάδοση των ιδεών τους. Είναι όμως και ένα μεγάλο πλεονέκτημα διότι τους εξασφαλίζει  ανεξαρτησία θέσεων και πολιτικών. Το κόμμα μας αντλεί δύναμη μόνο από τις εισφορές των μελών και των φίλων του, καμία εκ των οποίων δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 12.000 ευρώ ετησίως. Αντιστεκόμενοι σε κάθε προσπάθεια χειραγώγησης του πολίτη, εμείς θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε της θέσεις μας για το καλό του τόπου.
      Καλή επιτυχία στο νέο Προεδρείο και καλή δύναμη σε όλους!
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Οι παράγοντες που διαμόρφωσαν την πολιτειακή οργάνωση και τα Συντάγματα ...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023