ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΡΑΠΙΣΜΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

  Ακατάσχετο επιχειρείται να  είναι στο εξής το 40% της συνολικής χρηματοδότησης που λαμβάνουν τα κόμματα από το κράτος, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσαν οι βουλευτές Κωνσταντίνος Καραγκούνης (ΝΔ) και Γιάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ) και ασφαλώς έγινε αποδεκτή μετά πολλών επαίνων από τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο.
 Σύμφωνα με την επιχειρούμενη τροπολογία «ποσοστό 40% της συνολικής κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνει κάθε κόμμα και συνασπισμός κομμάτων είναι ακατάσχετο και ανεκχώρητο».
  ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστούν περίπου 300 εκ. ευρώ σε τράπεζες λόγω δανείων και άλλα περίπου 400 εκ ευρώ στο ΙΚΑ. Άγνωστο παραμένει ποιες άλλες οφειλές υπέχουν αφού τα βιβλία των κομμάτων , ούτε είναι προσιτά στους πολίτες , ούτε ελέγχονται με αξιόπιστο τρόπο και διαφάνεια από ανεξάρτητη αρχή.
   Η παραπάνω άθλια τροπολογία των δύο συναυτουργών του εγκλήματος της μεταπολίτευσης αποτελεί προσβλητικό ράπισμα στους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να κατάσχονται και να υφαρπάζονται με φόρους , χαράτσια και δικαστικές αποφάσεις.    

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Οι παράγοντες που διαμόρφωσαν την πολιτειακή οργάνωση και τα Συντάγματα ...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023