Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΡΕΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Ενόψει των επικείμενων εκλογών τα δύο κόμματα της μεταπολίτευσης επικαλούνται τον ρεαλισμό των Ελλήνων ισχυριζόμενα ότι εάν δεν τους δοθεί η εξουσία η χώρα θα οδηγηθεί στην καταστροφή.
    Αλλά τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κυβέρνησαν την Ελλάδα επί 37 συναπτά έτη. Οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία και στο μνημόνιο αυξάνοντας συνεχώς, αδιαλείπτως και με ιλιγγιώδη ρυθμό το δημόσιο χρέος για να διατηρούνται στην εξουσία με διορισμούς, μίζες και διαπλοκή. Κατάντησαν την Ελλάδα την πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης, ευρισκόμενη στην ίδια θέση με την Κολομβία, την Ταϋλάνδη, την Κίνα και το Περού. Διέλυσαν την παιδεία επιτιθέμενα πρωτίστως και εκ προθέσεως στην ιστορία και την  γλώσσα των Ελλήνων. Κατακερμάτισαν τις κοινωνικές αξίες διδάσκοντας την ανομία και ως υπέρτατη ισχύ τον νόμο του κόμματος. Στηρίχθηκαν σε κομματικούς στρατούς οι οποίοι ζουν ως παράσιτα σε βάρος της κοινωνίας και του κράτους. 
   Από την ημέρα ψήφισης του μνημονίου μέχρι σήμερα εξαπατούν τους πολίτες ότι δήθεν θα σώσουν τη χώρα ενώ προτιμούν, αντί να θίξουν το άθλιο πολιτικό σύστημα που δημιούργησαν, να καταστρέφουν χωρίς κανένα αποτέλεσμα τις ζωές αθώων ανθρώπων μέσα από την επιβολή ατελείωτης σειράς φόρων, κατακρεούργηση μισθών και συντάξεων, ανεργία, φτώχεια και δυστυχία. 
   Ύστερα από αθλιότητες 37 ολόκληρων ετών, οι οποίες οδήγησαν στην πλήρη διάλυση της χώρας, ύστερα από 2 έτη μάταιων θυσιών στο απύθμενο βαρέλι της διαφθοράς, οι Έλληνες δεν φοβούνται πλέον από τις απειλές και τα ψευτοδιλήμματα του καθεστώτος της μεταπολίτευσης. Είναι προφανές ότι κανενός είδους ρεαλισμός δεν επιτάσσει να ξαναψηφίσουμε όσους κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν την χώρα. Απεναντίας,ο ρεαλισμός απαιτεί σε κάθε περίπτωση να μην ψηφίσουμε πάλι αυτούς. .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Οι παράγοντες που διαμόρφωσαν την πολιτειακή οργάνωση και τα Συντάγματα ...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023