Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΘΡΑΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Η χθεσινή και σημερινή διημερίδα του ΠΑΣΟΚ αποτελεί το αποκορύφωμα του εμπαιγμού της ελληνικής κοινωνίας.
    Το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να ιδρυθεί την 3η Σεπτεμβρίου , νοθεύοντας και λερώνοντας την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου 1843, όταν οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν εναντίον του Βασιλέα Όθωνα και της απολυταρχικής - ελέω Θεού μοναρχίας του, περικύκλωσαν το πάλατι και πέτυχαν την θέσπιση Συντάγματος. 
   Αλλά βέβαια δεν ήταν αυτό το μόνο αμάρτημά του: Επί 40 περίπου έτη μαζί με το αδελφό κόμμα της ΝΔ διέλυσαν, καταλήστεψαν, καταχρέωσαν και αφαίμαξαν την Ελλάδα, οδηγώντας την στα δόντια της τρόικας και των δανειστών.
  Χθες και σήμερα, χωρίς διόλου ντροπή και συναίσθηση ευθύνης, κατασπαταλώντας για άλλη μία φορά δημόσιο χρήμα, διοργανώνουν διημερίδα με αφορμή την επέτειο της ίδρυσής τους. Χθες ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος, εμπνευστής της αναθεώρησης του Συντάγματος του 2001 που εξασφάλισε μέσα από την διάταξη του άρ. 86 την συντομότατη παραγραφή και το ατιμώρητο όλων εκείνων που ως μέλη κυβερνήσεων διαπράττουν εγκλήματα. Σήμερα αναλαμβάνουν την σκυτάλη οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου. Ως γνωστόν, ο Κώστας Σημίτης επαγγέλθηκε τον εκσυγχρονισμό της χώρας και αντ' αυτού επί των ημερών του καταληστεύτηκε το δημόσιο χρήμα μέσα από την διαφθορά και την διαπλοκή εξουσίας , εργολάβων και μμε , ο δε Γιώργος Παπανδρέου  όχι μόνο ανήλθε στην εξουσία με το σύνθημα "λεφτά υπάρχουν " ενώ την ίδια στιγμή , ερχόταν σε συννενόηση με το ΔΝΤ για την είσοδο της χώρας σε μνημόνιο, αλλά στην συνέχεια εξαπάτησε εκ νέου τους πολίτες για να μην διαδηλώνουν υποσχόμενος ότι θα διεξάγει δήθεν δημοψήφισμα για αλλαγές στο Σύνταγμα και στο πολιτικό σύστημα, πράγμα που βεβαίως ουδέποτε έπραξε.
   Οι ξεδιάντροποι νομίζουν ότι ο ελληνικός λαός ξέχασε ποιοι είναι οι δήμιοί του και τολμούν να γιορτάζουν την επέτειο της ίδρυσής τους.
   Είναι βέβαιο ότι σε μία δημοκρατική χώρα όλοι οι παραπάνω δεν θα είχαν τον λόγο παρά μόνο προκειμένου να απολογηθούν.   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Οι παράγοντες που διαμόρφωσαν την πολιτειακή οργάνωση και τα Συντάγματα ...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023