ΕΝΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι γνωστός στους Έλληνες πολίτες για το ιδιαίτερο στυλ του το οποίο προφανώς οφείλεται και στα κατάλοιπα από τα προηγούμενα επαγγέλματα στα οποία κατά καιρούς έχει επιδοθεί.
   Ως μέλος της ΝΔ δεν άφηνε ευκαιρία να μην εκθειάζει τον αρχηγό του κόμματος. Αλλά με τον Κώστα Καραμανλή τα πράγματα δεν πήγαν καλά και βρέθηκε εκτός κόμματος.
   Ο κ. Καρατζαφέρης, δεν απογοητεύθηκε. Αντιλήφθηκε το κενό στο πεδίο της εθνικιστικής δεξιάς, ίδρυσε τον ΛΑ.Ο.Σ. και πορεύθηκε αναλόγως καταφέρνοντας να εισέλθει στην βουλή. Στην εποχή του μνημονίου έλαβε μέρος στην πρώτη κυβέρνηση συνεργασίας μετά την πτώση του Παπανδρέου ενώ προηγουμένως κατηγορούσε την ΝΔ και τον κ. Σαμαρά για παιχνίδια τυχοδιωκτισμού καλώντας να έλθουν "στον δρόμο της λογικής".
   Όταν αντιλήφθηκε ότι η συμμετοχή στην μνημονιακή κυβέρνηση είχε επιπτώσεις στην εκλογική επιρροή του κόμματος  άρχισε να παίζει το χαρτί του αντιμνημονιακού και αποχώρησε κατηγορώντας και τους βουλευτές Βορίδη και Γεωργιάδη που δεν τον ακολούθησαν ως προδότες.
    Συνέχισε να επιτίθεται στον Σαμαρά με τους χειρότερους πολιτικούς χαρακτηρισμούς και να  παριστάνει τον αντιμνημονιακό αλλά ο λαός τον τιμώρησε και τον έθεσε στο περιθώριο.
    Σήμερα που η ΝΔ καταρρέει οι παλιοί προδότες Βορίδης και Γεωργιάδης καλούν τον μεγάλο πατριώτη Γιώργο Καρατζαφέρη να επιστρέψει στην ΝΔ και ο ίδιος ξεχνώντας ποιους κατηγορούσε προηγουμένως, δηλώνει: "θα κάνω τα πάντα για να μην έλθει ο Τσίπρας στην εξουσία".
    Ο μεγάλος πολιτικός μίλησε. Όταν θα έλθουν οι εκλογές ελπίζω να του απαντήσει και ο λαός όπως του αξίζει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Οι παράγοντες που διαμόρφωσαν την πολιτειακή οργάνωση και τα Συντάγματα ...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023