ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ - ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ

  Στην πρώτη του θητεία ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τους πολίτες υποσχόμενος προεκλογικά να καταργήσει τα μνημόνια. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό και καταστροφικό.
  Στην δεύτερη θητεία του κατέκτησε την εξουσία με σημαία την μάχη κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς και την αλλαγή του πολιτικού συστήματος. Κατά την περυσινή επέτειο της μεταπολίτευσης ο  κ. Τσίπρας υποσχέθηκε μεγάλη συνταγματική μεταρρύθμιση μέσω διαδικασίας κατά την οποία θα εδίδετο  ο λόγος και στους πολίτες. Αλλά μέχρι τώρα η επιτροπή διαλόγου για την αναθεώρηση του Συντάγματος, την οποία ο ίδιος διόρισε τον περασμένο Οκτώβριο, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.  Ομοίως και το ΕΣΡ που συγκρότησαν τα κόμματα της βουλής ύστερα από το φιάσκο του διαγωνισμού αδειοδότησης των καναλιών, δεν ασχολείται με την προκήρυξη διαγωνισμού αδειοδότησης των καναλιών και προτιμά να τα αφήνει να λειτουργούν παράνομα και να χρησιμοποιούν δωρεάν τις κρατικές συχνότητες, όπως συνέβαινε επί 28 ολόκληρα χρόνια
  Αντί των προεκλογικών διακηρύξεων ότι θα πολεμήσει ενάντια στην διαπλοκή και την διαφθορά και θα αναμορφώσει το πολιτικό σύστημα, αντί να σταθεί στο πλευρό των πολιτών, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι διάλεξε να σταθεί στην άλλη πλευρά. Αντί να πολεμήσει την διαπλοκή, επιστρατεύει τα στελέχη του στην διάσωση του χρεοκοπημένου ΔΟΛ, ο οποίος επί πολλά έτη επιβιώνει ζώντας παρασιτικά με  τα δανεικά και αγύριστα των τραπεζών με αντάλλαγμα  στήριξη στην πολιτική εξουσία.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ διάλεξε στρατόπεδο. Αντίστοιχα πρέπει να λάβει την απάντηση που του αξίζει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Οι παράγοντες που διαμόρφωσαν την πολιτειακή οργάνωση και τα Συντάγματα ...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023