ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ

   Σήμερα 21-11-2011 οι δήμαρχοι Σαρωνικού, Πετρούπολης, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Αργυρούπολης, Νίκαιας, Περάματος και Κερατσινίου κατέλαβαν το γραφείο του προέδρου της ΔΕΗ με αφορμή την επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων, το οποίο ως γνωστόν εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. Οι εν λόγω εμφανίστηκαν στην τηλεόραση, κατηγόρησαν τον πρόεδρο της ΔΕΗ διότι δεν τους συμπεριφέρθηκε κατά τον αρμόζοντα τρόπο και δήλωσαν ότι θα αποτρέψουν με κάθε τρόπο την διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν καταβάλουν το ειδικό τέλος ακινήτου. Μάλιστα ξεκαθάρισαν ότι, εάν τελικώς η ΔΕΗ κόψει το ρεύμα σε δημότες τους, θα διατάξουν τις υπηρεσίες των δήμων τους να το επανασυνδέσουν με όποιο τρόπο είναι εφικτό, προκαλώντας μάλιστα όποιον νομίζει ότι παρανομούν να έλθει να τους συλλάβει. Στον ίδιο αγώνα και ο κ. Φωτόπουλος, μέγας αγωνιστής των δικαιωμάτων του λαού - πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ο οποίος, συνεπικουρούμενος από άλλα λαϊκά παλικάρια, κατέλαβε τις υπηρεσίες όπου εκδίδονται οι εντολές διακοπής ρεύματος και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να παρανομήσει  και να συλληφθεί για το καλό των φτωχών.
    Πέραν των ανωτέρω και άλλοι δήμαρχοι , μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Φιλοθέης- Ψυχικού, καλούν τους δημότες σε μη πληρωμή του ειδικού τέλους ακινήτου και θέτουν τις νομικές και άλλες υπηρεσίες των δήμων τους για τον ιερό σκοπό.
    Οι δήμαρχοι των φτωχών αγωνίζονται τίμια και αγνά για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων! Την ίδια στιγμή βεβαίως, οι ίδιοι δήμαρχοι και οι ίδιοι δήμοι, όπως και πολλοί άλλοι ακόμη, οφείλουν μισθούς μηνών στις δημοτικές καθαρίστριες, δεν έχουν να πληρώσουν ούτε  το κρέας για την σίτιση των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς και χρωστούν χιλιάδες ευρώ σε έξοδα πετρελαίου ή φυσικού αερίου με αποτέλεσμα να κόβεται η θέρμανση σχολικών κτιρίων. 
    Οι ίδιοι μεγάλοι αγωνιστές είναι εκείνοι οι οποίοι υπερχρέωσαν τους δήμους με διορισμούς ημετέρων, επιχορηγήσεις πάσης φύσεως σωματείων, φιέστες και διαφθορά, ενώ βεβαίως είναι απολύτως ανίκανοι να αξιοποιήσουν έστω και  κατ' ελάχιστο την δημοτική περιουσία, ώστε να αποκτήσουν πόρους εις όφελος της κοινωνίας. Έχουν το θράσος να προτρέπουν σε παρανομία θέτοντας μάλιστα και τις δημοτικές, ήτοι τις δημόσιες υπηρεσίες στην εξυπηρέτηση του παράνομου σκοπού λες και οι ίδιοι είναι αμέτοχοι στην χρεοκοπία της χώρας, στην αυθαιρεσία και την αθλιότητα που οδήγησε την χώρα στην σημερινή κρίση. Είναι οι δήμαρχοι, οι οποίοι έχουν μάθει να ζητούν και να παίρνουν , αλλά ποτέ να δουλεύουν και να προσφέρουν.
     Εμφανίζονται ως οι δήμαρχοι των φτωχών και του λαού. Αλλά είναι οι δήμαρχοι της φαυλότητας και  συγκαταλέγονται και αυτοί μεταξύ των αρχιερέων της διαφθοράς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Οι παράγοντες που διαμόρφωσαν την πολιτειακή οργάνωση και τα Συντάγματα ...

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2023