"ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΥΝΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΜ...

   

  Τον Σεπτέμβριο 2014 σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή παρουσιάστηκε το βιβλίο μου υπό τον τίτλο "ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" από τις εκδόσεις ΧΙΛΩΝ και νυν εκδόσεις ΗΤΟΡ. Ευχαριστώ τον συντονιστή της εκδήλωσης Γιώργο Νικολόπουλο και τους ομιλητές Πέδρο Ολλάγια και Γιώργο Κατρούγκαλο. Από τον τελευταίο περιμένω να τηρήσει όσα έλεγε εκείνη την ημέρα, να μην σωπαίνει  και να συνεχίσει να υποστηρίζει την ανάγκη θέσπισης ενός νέου Συντάγματος με την συμμετοχή όχι μόνο της Βουλής και αλλά και των πολιτών. Επίσης ευχαριστώ πολύ τον Άκη Ασπρογέρακα για την ευγενική προσφορά του στην βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης , καθώς και την σκηνοθέτη Σοφία Λιαροπούλου η οποία διέθεσε το βίντεο με τίτλο ομώνυμο του βιβλίου για τις ανάγκες τις εκδήλωσης.
  Ασφαλώς  θα ήταν μεγάλη παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω επίσης όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση στον φιλόξενο χώρο του Blackduck , συμβάλλοντας μάλιστα σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση.
    Σήμερα που όλοι οι μύθοι έχουν καταρρεύσει, όλοι μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα ότι η χώρα μπορεί να εξέλθει από την κρίση μόνο με πολλή δουλειά και μεγάλες θεσμικές αλλαγές με κορυφαία την αλλαγή του Συντάγματος. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η ΣΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ

Ο ΘΕΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ

ΕΡΡΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ